Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
    Ма светеше лампата и беше в авариен режим или просто си е беше записала грешката?!

Както си разбрал тя от каране не се плаши......
    Така, че разкарвай си е всеки ден.......ако имаш възможност де и няма да имаш дертове!
    Колега и аз гледам характеристиката че трябва да е активирала лампата,но не беше.
    Просто осетих че не се набира добре,после я карах и нищо,утре имам път към Пазарджик и като отида там ще я пробвам да видим,а този датчик кой е този вакумния който е на гредата отпред,ето:
    http://www.google.bg/search?hl=bg&gs...D2%3B258%3B210

за него ли става въпрос,че има нещо в предвид !

сменях реостат и може да съм размърдал някои кабели,че пише на едно място че е неизправност в ел. веригата,Благодаря.

И друго ми направи впечатление,че като и дам много газ към 4к,се чува яко свищене ,нормално ли е първия дизел с турбина ми е,а и честно досега не съм се заслушвал без музика и на отворено стъкло!
    Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
    Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

• Може да е от този на радиатора(който си показал) соленоида който управлява турбото.
      Може и да е от МАП-сензора, той се намира на смукателния колектор от задната страна по средата.
      sigpic
      Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
      156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
      147 JTDm 140-Малката манекенка
      GT- JTDm 150

Comment

• мерси,но утре ще видя как се държи по път и ще пиша,дано да съм размърдал някои кабел,Лека вечер

Comment

• Тая втулка(тампон) продава ли се отделно?
          Знам ,че мога да си я направя от полиамид,тефлон или бронз,но все пак ,ако я продават .....да не се занимавам.
          Attached Files
          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Да се похваля

Ето ги и новите фарчета Благодарности на Колега от Пловдив с уникална 156-ца
            Attached Files
            sigpicАлфа Ромео 156 1.8ТС ГИ - първата италиянка

Comment

• Здравейте колеги някой има ли представа колко ще ми излези да реставрирам един черен кожен салон за 156 ,няма скъсана кожа а разпорено по шевовете на двете предни седалки иначе задната е ОК.Цената е тънка но не знам колко ще ми струва да ги оправя горе доло

Comment

• Колеги става въпрос за колата на брат ми от скоро показва грешка Р0170,какво ли да е сега?
                156 1.8 16в 98.

Comment

• Газ има ли?

Comment

• да ама,и на газ няма грам мощност ходихме на диаг на газта и там ми казаха че забивала сондата на богата смес

Comment

• Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщение
                      да ама,и на газ няма грам мощност ходихме на диаг на газта и там ми казаха че забивала сондата на богата смес
                      Преди да сменя моята сонда и тя беше забила на богата смес,но колата си вървеше добре.Правеше магарий в ниските обороти на студен мотор и гореше като ламя.Казвам го само за информация,колегите които са в час с диагностиките да кажат под този код,каква е грешката която е набила.
                      sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

• Колеги, малко помощ за вграждане на ксенонови лупи...на алфа 156 тс 2000 година. До няколко дена пристигат при мен и почвам да мисля как да ги вградя в рефлекторите.кажете някой тема с пълно обяснение или съвет как да не разваля нещата.

Поздрави
                        Virus Alfa

Comment

• Първоначално публикувано от Skyline Покажи съобщение
                          Колеги, малко помощ за вграждане на ксенонови лупи...на алфа 156 тс 2000 година. До няколко дена пристигат при мен и почвам да мисля как да ги вградя в рефлекторите.кажете някой тема с пълно обяснение или съвет как да не разваля нещата.

Поздрави
                          Заповядай:

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=64941&page=1
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71196
                          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Благодаря колега,зачитам ги веднага и подготвям положението
                            Virus Alfa

Comment

• Кой е подходящия акумулатор за 2.0 тс ?

някой да има впечатления от марка DELPHI
                              Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
                              Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

• Лого на алфа ромео клуб бг

Незнам дали има но бих искал да си налепя на моята алфа стикер на клуба да видят в 4ехия на6ия клуб.
                                ако има такава тема се извинявам админите да я праместят.

Comment

Working...
                                X